Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan3/KMPrvaDruga is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan3/KMPrvaDruga is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

IMG 8126Posljednja košarkaška utakmica ovogodišnje Gimnazijade, ujedno i finalna, odigrana je između ekipa Prve gimnazije i Druge gimnazije.

U prvoj četvrtini ekipe su bile veoma ujednačene, rezultat je bio neizvjestan do samog kraja četvrtine, koja je završena rezultatom 7:7. Prve poene u drugoj četvrtini postiže Sani Čampara za Prvu gimnaziju. Košarkaši Prve gimnazije su pokazali bolju igru, te je rezultat na kraju prvog poluvremena 18:12 u njihovu korist. U trećoj četvrtini košarkaši Druge gimnazije se vraćaju u igru i dolazi do izjednačenja, nakon čega prelaze u vodstvo. Međutim, Čampara postiže tri trojke, što Prvu gimnaziju dovodi u najveću prednost od 6 poena. Rezultat na kraju treće četvrtine je 33:27. Posljednja četvrtina je bila najzanimljivija jer oba tima su uložila mnogo truda i snage. Ekipa Druge gimnazije ima prednost od dva poena, ali Sani pogađa dva slobodna bacanja i regularni dio utakmice završava rezultatom 46:46. U produžetku utakmice košarkaši dovode atmosferu do usijanja i krajnji rezultat je 56:48 za ekipu Druge gimnazije. Čestitamo pobjednicima!

NOVINAR: Ilma Halilović, IIIa
FOTOREPORTER: Ena Gurda, IIIa

{gallery}Gimnazijada2015/dan3/KMPrvaDruga{/gallery}

Facebook stranica Prve gimnazije