Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan2/KDPetaDruga is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan2/KDPetaDruga is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

IMG 20151022 103139Košarkaška utakmica u ženskoj konkurenciji za plasman u finale odigrana je između ekipe Pete gimnazije i Druge gimnazije sa početkom u 10:00.

Prva dva boda odnijela je Peta gimnazija ali nakon nekoliko sekundi Druga gimnazija je izjednačila rezultat. Do kraja prve četvrtine ekipa Pete gimnazije dominira i završava rezultatom 13:07. Na početku druge četvrtine povrijeđena je košarkašica Pete gimnazije te joj je ukazana pomoć. U nastavku Druga gimnazija je imala mnogo akcija te prvo poluvrijeme završava rezultatom 15:11. Obje ekipe su se trudile i zalagale do samoga kraja ali pobjedu je odnijela Peta gimnazija rezultatom 31:20. Čestitamo pobjednicima i želimo puno sreće u finalu.

NOVINAR: Ajla Poturković, IV d
FOTOREPORTER: Ajla Bizum I b

{gallery}Gimnazijada2015/dan2/KDPetaDruga{/gallery}

Facebook stranica Prve gimnazije