Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan1/KMTrecaDobrinja is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan1/KMTrecaDobrinja is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

IMG 7741Četvrta košarkaška utakmica prvog dana takmičenja odigrana je između Treće gimnazije i Gimnazije Dobrinja.

U prvoj četvrtini prvog poluvremena bilo je veoma neizvjesno i napeto. Rezultat je bio 6:4 u korist Dobrinjske gimnazije. Međutim, u drugoj četvrtini košarkaši Trećegimnazije se ne predaju i stižu rezultat. Nakon par dobro odigranih akcija prelaze u vodstvo, te rezultat održavaju do kraja druge četvrtine. Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 12:8. Nakon prvog poluvremena Treća gimnazija nastavlja istim tempom i vodi sa 25:10. U četvrtoj četvrtini,ujedno i posljednjoj, Gimnazija Dobrinja je bila bolja od Treće gimnazije, međutim nisu mogli izjednačiti ili eventualno preći u vodstvo. Krajnji rezultat je 28:17 za Treću gimnaziju. Čestitamo pobjednicima !

 

NOVINAR: Halilović Ilma IIIa
FOTOREPORTER: Gurda Ena IIIa

{gallery}Gimnazijada2015/dan1/KMTrecaDobrinja{/gallery}

Facebook stranica Prve gimnazije