Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan1/STMTrecaPeta is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Gimnazijada2015/dan1/STMTrecaPeta is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

DSC 0006Utakmica stonog tenisa između Pete gimnazije i Treće gimnazije počela je u 12:30.

Peta gimnazija od samog početka je imala vodstvo nad Trećom gimnazijom. U prvom meču igrali su Filip Ljaljić za Petu gimnaziju i Adel Rovčanin za Treću gimnaziju. Rezultat u setovima bio je 3:0, za Petu gimnaziju. Drugi meč odigrali su Izet Tahirbegović i Jasmin Kazazović. I ovaj put, Peta gimnazija je nadjačala protivnika rezultatom 3:0. Filip Ljaljić je u trećem meču opet preuzeo vodstvo, te je Peta gimnazija vodila rezultatom 3:0. Posljednji meč, ali nimalo obećavajući za Treću gimnaziju, prošao je identično kao i prethodna tri. Unatoč Adelovim pokušajima da sebe i gimnaziju ovaj put pokaže u boljem svjetlu, Izet je osigurao prolaz Petoj gimnaziji u dalji krug takmičenja.

NOVINAR: Zerina Tihić, IIIc

FOTOREPORTER: Melisa Kalkadenac, Ib

{gallery}Gimnazijada2015/dan1/STMTrecaPeta{/gallery}

Facebook stranica Prve gimnazije